Curry se prisjetio Finala protiv Cavsa: Kriv sam za poraz

Curry se prisjetio Finala protiv Cavsa: Kriv sam za poraz

Kyrie Irving rekao je kako je trica za pobjedu u sedmoj utakmici NBA finala 2016. za Cleveland Cavalierse pomogla njemu da se osjeća važnim. Stephen Curry imao drugačije mišljenje o toj utakmici. 

„Njegova reakcija 53 sekunde prije kraja sedmu utakmice NBA finala, sekunde nakon što je Irving pogodio tricu, instiktivna reakcija cjeloživotnog natjecateljstva i pritiska ‘želim mu uzvratiti’. Curry je poslije rekao kako to nije bio pravi način“, napisao je novinar ESPN-a Jackie MacMullan u Curryju. 

„Trebalo mi je prostora i tu sam počeo žuriti“, rekao je nedavno Curry. „Kad pogledam snimku vidio sam kako sam mogao lagano proći Kevina Lovea i postići dva poena i onda smo mogli ih zaustaviti i mogao sam onda ponovno pogoditi šut i osvojili bi još jedan naslov, umjesto toga ja sam išao na herojski šut, a osjećao sam da ga mogu pogoditi. To je šut gdje nisam imao kontrolu i koštao nas je naslova“, izjavio je igrač Warriorsa. 

Nakon njegovog šuta serija je bila završena. No i da je išao na dva poena vjerojatno bi Warriorsi izgubili. Teško je bilo očekivati da će postići lagano dva poena, a onda ponovno zaustaviti Cavse i opet postići poene.

Trica protiv Lovea bila je razuman potez, ali nije uspjelo i izgubili su naslov. Draymond Green koji je bio suspendiran za petu utakmicu također je rekao kako je i on kriv za izgubljeni naslov. Igrači Warriorsa spremni su prihvatiti pogreške i izaći još jači iz toga.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar