Conley: Brzo se oporavljam, uprava radi odličan posao!

Conley: Brzo se oporavljam, uprava radi odličan posao!

All-Star bek Memphis Grizzliesa, Mike Conley Jr. trebao je biti dio reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država na ovogodišnjem kampu, no zbog oporavka od ozlijede Gregg Popovich je uskraćen za usluge ovog playmakera. Ipak, Conley nije krio optimizam pred početak nove NBA sezone.

Oporavak zaista ide odlično. Nadao sam se da ću moći prisustvovati treninzima ali što je tu je. S druge strane zahvalan sam što imam slobodno ljeto kako bih se stopostotno oporavio i pripremio za nove izazove. Smatram da će sve biti u redu te da ću potpuno spreman dočekati trening kamp svojih Grizzliesa“, izjavio je Mike za ESPN.

Treba spomenuti da je Conley odigrao svega 12 utakmica u protekloj sezoni zbog problema s Ahilovom tetivom što se odrazilo na rezultate Memphisa zbog čega je Dave Fizdale dobio otkaz na poziciji glavnog trenera momčadi. Grizzliesi su propustili doigravanje i to po prvi put u osam godina.

“Kada se radi o ozljedi Ahilove tetive morate biti strpljivi s oporavkom. Bol je još uvijek prisutna i moram priznati da sam se već bio navikao na tu bol. No, oporavak ide svojim tokom i bol je na sreću nestala i jedva čekam ponovo biti u akciji.”

Govorio je Mike i o potezima uprave momčadi Memphisa tijekom ovogodišnje ljetne tržnice:

Veoma sam pozitivno iznenađen igračima koje su ljudi iz uprave doveli u naše redove. Možda su komentirali kako su ovi igrači nedovoljni za nas, no mislim suprotno, a to da je ovo veliki korak naprijed za naš sistem. Ponosan sam što je uprava odradila odličan posao”, zaključio je Conley za kraj.

Podsjećamo da su Grizzliesi potpisali Kylea Andersona iz Spursa, u razmjeni doveli Garretta Templea te na draftu izabrali četvrtim izborom Jarena Jacksona Juniora.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar