Collins: Želim ostati u Atlanti

Collins: Želim ostati u Atlanti

John Collins će tijekom offseasona moći potpisati rookie ekstenziju, ali njegova budućnost u Hawksima je za sada neizvjesna.

Kada govorimo o maksimalnim brojkama i novcu, mislim da sam zaslužio biti u tim razgovorima, posebno s Hawksima, ali znam da je to biznis i da ne dobijemo uvijek što želimo. Ali želim biti Hawk, želim ostati u Atlanti“, rekao je Collins.

Ako ne potpiše produženje, Collins će 2021. biti zaštićen slobodni igrač.

Osjećam da smo oboje investirali jedni u druge i mislim da oboje želimo vidjeti kako se naše investicije isplaćuju. U tom smislu, želim znati u kakvoj sam situaciji. Volio bih da se to riješi što prije i nadam se da neću morati čekati, što znam da se događa, ali tijekom tog čekanja se može dogoditi mnogo stvari“, dodao je Collins.

Hawksi su se mnogo mučili tijekom ove sezone, ali Collins vjeruje kako su blizu napretka.

Želim da svi znaju kako nismo daleko koliko oni misle.

Atlanta je Collinsa izabrala kao 19. pick na draftu 2017. U nepune tri sezone je na 16,2 poena i 8,8 skokova. Napredak je vidljiv iz sezone u sezonu, ove je odigrao 41 utakmicu i prosječno ubacivao 21,6 poena uz 10 skokova, 1,5 asistencija i 1,6 blokada.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar