Collins ozlijedio gležanj, očekuje se povratak do trening kampa

Collins ozlijedio gležanj, očekuje se povratak do trening kampa

Tijekom ljeta NBA igrači mogu iskoristiti malo vremena kako bi odmorili tijelo i polako se počeli pripremati za novu napornu sezonu. Mladi igrači se polako razvijaju, a Portland Trail Blazersi znaju kako će biti bez Jusufa Nurkića vjerojatno do 2020.

Portland je pokušao pojačati visoku liniju tako što su potpisali Hassana Whitesidea i Pau Gasola tijekom odmora. Ali problem je u tome što Zach Collins, igrač koji ulazi u treću sezonu i koji je trebao puno napredovati, zadobio ozljedu.

Kako prenosi NBC ima ozljedu gležnja. Ima djelomično potrgane ligamente gležnja koje ne trebaju operaciju.

Centar Zach Collins oporavlja se od ozljede u Las Vegasu koju je zadobio tijekom treninga. Ima istegnuće i djelomično potrgan ligament. To se dogodilo na treningu prije nekoliko tjedana. Očekuje se kako će biti spreman za trening kamp.“

Dobra je vijest kako će biti spreman za trening kamp i kako neće trebati operaciju. Bit će spreman za regularni dio, ali neće imati više vremena tijekom ljeta kako bi se pripremao za novu sezonu. Collins će biti jako važan za Portland i u napadu i u obrani i trebaju ga što prije zdravog.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar