Clippersi zainteresirani za Kawhija Leonarda

Clippersi zainteresirani za Kawhija Leonarda

Los Angeles Clippersi ove sezone su odlučili slati svoje ljude na utakmice Toronto Raptorsa kako bi pratili Kawhija Leonarda kojeg žele potpisati iduće godine kada on postane nezaštićen slobodan igrač. Tako pokušavaju ostvariti kontakt s Leonardom koji je izrazio želju vratiti se u LA.

Clippersi su u utorak igrali protiv Raptorsa u Los Angelesu, jako dobra šansa za impresionirati Leonarda. Ali nisu ostavili neki poseban trag u toj utakmici te su izgubili s 24 razlike.. Kako je Leonard napuštao dvoranu u hodniku je bio Sam Amick, novinar The Athletica i Lawrence Frank predsjednik Clippersa. Amick i Leonard su se rukovali, a onda je prošao pored Franka.

Amick je ovo napisao za The Athletic: „Ponovno sam popričao s Leonardom kako bi potvrdio je li sve dobro vidio. Potvrdio je kako nije znao tko je čovjek bio pored nas.“

Ne, tko je to bio?“, pitao je Leonard. „Lawrence Frank, glavni čovjek uprave Clippersa“, rekao je novinar The Atletica. „Oh, to je bio Lawrence Frank“, nasmijao se Leonard.

Novinari u američkim medijima imaju nekakvu sumnju u to da Leonard ne zna jednog od glavnih ljudi Clippersa, momčad koja ga želi vidjeti u njihovim redovima iduće godine. Ali tko zna, možda su samo htjeli stvoriti priču iz ničega, a Leonard jednostavno ne poznaje čovjeka.

Ali kako god bilo, sigurno je kako će biti zanimljivo iduće ljeto. Hoće li Leonard ostati u Raptorsima ako naprave nešto više ili će ipak završiti u jednoj od momčadi u LA-u.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar