Clippersi čiste salary cap za ljetnja pojačanja – mete Kevin i Kawhi

Clippersi čiste salary cap za ljetnja pojačanja – mete Kevin i Kawhi

Ovosezonski trade deadline je završio. Imali smo nekoliko razmjena jako dobrih igrača, ali glavna zvijezda, ime koje se najviše spominjalo, Anthony Davis, ostao je i dalje u New Orleans Pelicansima. No, to sigurno nije kraj priča o razmjenama, jer neke momčadi već počinju planirati kako na ljeto dovesti najbolje igrače u svoje redove.

Jedna od tih momčadi su i Los Angeles Clippersi. Oni su se riješili ugovora Blakea Griffina, razmijenili su Tobiasa Harrisa, a pokušat će dovesti nekoliko velikih zvijezda za iduću sezonu. Jedan od tih igrača je i Kawhi Leonard.

Prema nekim izvorima Clippersi će pokušati u momčad dovesti i Leonarda, ali i Kevina Duranta, igrača Goledn State Warriorsa.

„Clippersi trenutačno mogu kreirati 53,19 milijuna slobodnog prosotra na capu ovo ljeto. To je dovoljno za jednog igrača s maksimalnim ugovorom i i jednog igrača s oko 20 milijuna. Mnoge momčadi vjeruju kako bi Leonard mogao potpisati ugovor s Clippersima ako napusti Raptorse“, napisao je za The Athletic novinar Sam Amick.

 

GM Michael Winger i Jerry West postavili su Clipperse u solidnu poziciju. Možda će pokušati razmijeniti Danila Gallinarija kako ne bi imali problema i s njegovim ugovorom, ali sve u svemu Clippersi će biti jedna od glavnih momčadi tijekom ljeta za potpisivanje elitnih igrača.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar