Cleveland se nada da može razmijeniti Lovea do trade deadlinea

Cleveland se nada da može razmijeniti Lovea do trade deadlinea

Produkcija na parketu ove sezone nije ono što odbija mnoge momčadi od Kevina Lovea.

Iskusni košarkaš Cleveland Cavaliersa bilježi 16,5 poena i 10,6 skokova po utakmici, šutirajući 37% s linije za tri poena. Igra kvalitetne minute za Cavse i sigurno bi mogao pomoći mnogim ekipama.

Ono što ih odbija je njegov ugovor na kojemu su ostale više od tri godine vrijedne 120 milijuna dolara. To je puno novca i godina na ugovoru za bivšeg All-Star igrača koji je zagazio u tridesete i koji je imao problema s ozljedama.

Marc Stein iz New York Timesa je na prvi dan nove godine unio malo optimizma u Cleveland.

Love želi biti razmijenjen u contendera. Portland je često iskakao kao igračeva želja, ali oni više nisu contenderi i trenutno se nalaze u lošoj situaciji. Teško je očekivati trade do deadlinea zbog ugovora, ali se u Clevelandu nadaju da će neki GM shvatiti da mu je upravo Ljubo posljednja slagalica za uspon prema vrhu.

Lovea su na draftu 2008. godine kao peti pick izabrali Minnesota Timberwolvesi. 2014. je preselio u Cleveland s kojim je 2016. osvojio prsten. Pet puta je nastupio na All-Staru, dva puta bio u drugoj najboljoj petorki lige, 2011. je dobio MIP nagradu te bio najbolji skakač lige, a 2012. je osvojio natjecanje u tricama.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar