Christian Wood se uspio oporaviti od koronavirusa, zaražen scout Pistonsa

Christian Wood se uspio oporaviti od koronavirusa, zaražen scout Pistonsa

Igrač Detroit Pistonsa Christian Wood uspio se oporaviti od koronavirusa. On je bio jedini igrač Pistonsa za kojeg se zna da je bio zaražen virusom. Osjeća se jako dobro i u potpunosti je oporavljen, prenosi njegov agent Adam Pensack.

On je prošao sve liječničke preglede. Wood je jedan od deset igrač koji su bili pozitivni na koronavirus. Njihova posljednja utakmica je bila 11.3., to je bila posljednja noć NBA utakmica jer je od tada sezona suspendirana. Wood je bio pozitivan 14.3.

Prema Svjetskoj zdrastvenoj organizaciji prosječni oporavak za one s blažim simptomima je dva tjedna, dok onim težim slučajevima treba tri do šest tjedana. Pistonsi su igrali protiv Utah Jazza 7.3., a Wood je čuvao veći dio vremena Rudyja Goberta. Gobert i Donovan Mitchell su prvi igrači koji su bili testirani pozitivno na koronavirus.

Ali iako se Wood oporavio, jedan član Pistonsa, scout Maury Hanks je testiran pozitivno na koronavirus. Hanks je prije radio s Brooklyn Netsima i Toronto Raptorsima. Mi se možemo nadati samo kako će se što prije oporaviti.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar