Charley Rosen: Carmelo Anthony bi bio Michael Jordan u triangleu

Charley Rosen: Carmelo Anthony bi bio Michael Jordan u triangleu

Prije nego što je Phil Jackson napustio New York Knckse, Kristaps Porzingis je rekao kako su Knicksi trebali imati tringale napad čm je došao Phil u momčad. To je bilo u suprotnosti s Carmelo Anthonyjem koji je bio veliki protivnik triangle napad.

Charley Rosen, novinar i bivši suradnik Phila Jacksona pričao je o tome kakav bi Melo igrač bio da su Knicksi instalirali triangle napad.

Carmelo je bio prije toga, rekao je Porzingisu da ne kaže ništa o tome u javnosti kako je triangle dobar napad“, rekao je Rosen. „Carmelo je odbio voditi takav napad, što je razlog zašto ga je Phil ponovno potpisao. Bilo je puno pritiska od Jamesa Dolana.“

On bi morao dodavati, trčati okolo, ali uglavnom imao bi jednu cijelu stranu otvorenu. Obrane bi bile predaleko za double team. Imao bi otvorene šuteve i bio bi samo dva driblinga od koša. Bio bi ubojit. Bio bi Michael Jordan. Nezaustavljiv. Ali Melo je bio catch and shoot igrač“, rekao je Rosen.

NBA se promijenio od vremena kada je triangle dominirao. Veći je fokus na reketu i na trici, no sistem možda ne bi bio efikasan kao u Bullsima i Lakersima.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar