Celticsi pokušali dovesti Kawhija Leonarda u veljači

Celticsi pokušali dovesti Kawhija Leonarda u veljači

Da interes za Kawhija Leonarda postoji već i vrapci na grani znaju. Zna se i položaj San Antonio Spursa, a po nedavnim izjavama takav će i ostati. Još jedna ekipa koja je pokušala zainteresirati Teksašane su Boston Celticsi. Kelti su poslali upit zadnjeg dana trade deadlinea u veljači no odgovor je bio, sada već tradicionalno, negativan.

Činjenici da Spursi ponudu nisu uzeli u ozbiljno razmatranje svjedoči i to da nisu poslali protuupit ili ponudu u smjeru Celticsa.

Ponešto se odonda ipak promijenilo. Jaylen Brown i Jayson Tatum, još pod rookie ugovorima dokazali su se u ostatku regularne sezone u kojem nije bilo All-Star beka Kyrieja Irvinga, a u doigravanju su dobrim igrama odveli momčad iz Bostona do konferencijskog finala. Tako se stvorila mlada okosnica ekipe koja nudi dosta potencijala, pa se poteže pitanje potrebe mogućeg tradea, s obzirom na to da bi za dovođenje Leonarda najvjerojatnije put San Antonija otišao bar jedan član mladog dvojca.

Bilo kako bilo, Kawhi saga se nastavlja. U očekivanju njegovog povratka na košarkaške terene interes za njegove usluge i dalje pokazuju Los Angeles Lakersi i Philadelphia 76ersi.

    Ostavite komentar