Cedevita uoči Kubana u rasulu: Odlaze Mamić i Weber, stiže Veljko Mršić!?

Cedevita uoči Kubana u rasulu: Odlaze Mamić i Weber, stiže Veljko Mršić!?

Cedevitu bi nakon niza godina mogli napustiti čelni ljudi kluba, predsjednik Mladen Weber te sportski direktor Matej Mamić, javlja Sport Klub.

Iako Vitamini imaju dvije pobjede u Eurokupu, što se zasad može smatrati solidnim uspjehom, loš start u ABA ligu privukao je brojne kritike na račun momčadi predvođene trenerom Sitom Alonsom, a možda je čelnom dvojcu nakon godina osrednjeg uspjeha na regionalnoj sceni – prekipjelo. Usprkos tomu, klub je u njihovoj eri dosegao najveći uspjeh – treće mjesto u Eurokupu 2011.

Odlazak dvaju čelnika međutim još nije potvrđen, a iz kluba tvrde kako zasad nemaju komentara te još ništa nije službeno.

A kako prenosi Germanijak, Cedevita je odmah našla i zamjenu! Radi se o bivšem treneru najjačeg hrvatskog kluba, Veljku Mršiću! Čini se i kako će Weber ostati u klubu, a na izlaznim vratima je tek Mamić!

Bilo kako bilo, danas u Dom Sportova dolazi moćni Lokomotiv iz Kubana predvođen zvijezdama poput Jamela McLeana, Dorella Wrighta te prošlogodišnjeg NBA igrača Isaiaha Whiteheada.

Potres se dogodio i u Zadru, gdje je klub napustio trener Aleš Pipan, a na klupu će sjesti povratnik Ante Nazor.

Jedini navijač Denvera u Hrvatskoj

    Ostavite komentar