Cavaliersi produžili suradnju s GM-om Kobyjem Altmanom

Cavaliersi produžili suradnju s GM-om Kobyjem Altmanom

Od kupovine Cleveland Cavaliersa 2005. godine Dan Gilbert nikada nije ponudio novi ugovor GM-u. Jim Paxson, Danny Ferry i Chris Grant su dolazili i odlazili, čak je i David Griffin koji je napravio momčad oko LeBrona Jamesa koja je 2016. osvojila prsten, otišao nakon isteka ugovora. Koby Altman će prekinuti taj trend.

Kako javlja Adrian Wojnarowski, Cavsi i Altman su dogovorili nastavak suradnje. Njegov najpoznatiji potez bila je razmjena Kyrieja Irvinga u Boston Celticse. Bio je također odgovoran i za loše posloženu momčad oko LeBrona 2018. godine.

Od kada je James napustio Cleveland, čini se da Altman momčad vodi u pravome smjeru. Prihvaćao je loše ugovore kako bi dobio dodatne pickove, ove godine na draftu birao Dariusa Garlanda što je zanimljivo jer je prošle izabrao Collina Sextona, a obojica igraju na istoj poziciji i to je potez koji ne bi napravilo mnogo GM-ova. Produžio je i ugovor s Kevinom Loveom što je možda upitna odluka, ali itekako razumljiva.

Još jedan ohrabrujući aspekt ovoga dogovora je što se Dan Gilbert očito pomalo vraća poslu i što znači da se uspješno oporavlja od moždanog udara.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar