Cavaliersi otpustili McCawa

Cavaliersi otpustili McCawa

Nakon što je prije par dana potpisao dvogodišnji negarantirani 6 milijuna dolara vrijedan ugovor s Cleveland Cavaliersima, bek Patrick McCaw je dobio otkaz i postao slobodan igrač. Možemo reći da je razlog potpisa McCawa za Cavse bio taj da se oslobodi garancije Warriorsa. Podsjećamo, McCaw je prije potpisa za Cavse bio zaštićeni slobodni igrač, što znači da su sve ponuđene ugovore za njega Warriorsi mogli izjednačiti. Nakon što nisu izjednačili ponudu Cavsa za McCawa, Warriorsi više nemaju prava na njega i McCaw je postao nezaštićeni slobodni igrač. Za Cavse je McCaw odigrao samo tri utakmice uz mizeran učinak.

Očekuje se da nekoliko playoff momčadi pokaže interes za uslugama McCawa. Prema riječima Marka Medine za The San Jose Mercury News već 4 momčadi su pokazale interes za dovođenjem McCawa u svoje redove. No, Medina ne navodi koje su to momčadi. Iako je McCaw tek dvije godine u NBA ligi (ovo mu je treća), ima dva naslova prvaka osvojena s Golden State Warriorsima 2017. i 2018. godine.

Cavaliersi su odmah nakon otpuštenja McCawa prema riječima Shamsa Charanie potpisali negarantirani desetodnevni ugovor s Cameronom Payneom kojeg su Chicago Bullsi nedavno otpustili nakon razmjene s Memphis Grizzliesima (Justin Holiday iz Bullsa otišao u Memphis, dok su u suprotnom smjeru otišli Wayne Shelden, MarShon Brooks te dva izbor druge runde drafta 2019. i 2020. godine). Payne će biti treći razigravač u rotaciji Cavsa iza rookieja Collina Sextona i Matthewa Dellavedove.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar