Carmelo Anthony još ne zna hoće li igrati u nastavku sezone

Carmelo Anthony još ne zna hoće li igrati u nastavku sezone

NBA je objavio kako će se vratiti igranju i nastavku sezone na kraju sedmog mjeseca. Ali nisu svi igrači spremni vratiti se igranju. Jedan od tih igrača je i veteran Portland Trail Blazersa Carmelo Anthony.

Tijekom razgovora s Ernie Johnsonom Anthony je rekao kako još nije siguran hoće li se vratiti za ostatak sezone.

Što se tiče igranja u Orlando još nisam siguran jer jednostavno ne znam sve detalje“, izjavio je Anthony. „Nemamo puno informacija, tako dok ne budemo imali to, teško je reći 100% se vraćam.

Anthony je potpisao ugovor s Blazersima u 11. mjesecu i bio je solidan rotacijski igrač za njih. Ima 15,3 poena u prosjeku i 6,3 skoka po utakmici. Blazersi su među 22 momčadi koje će igrati nastavak sezone i 3,5 utakmice su od osmog mjesta u Zapadnoj konferenciji.

Anthony nije jedini igrači koji razmišlja o tome hoće li se vratiti ili ne. Navodno postoji još oko 40tak igrača koji još nisu sigurni u povratak i koji bi mogli odbiti igranje u nastavku sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar