Capela se pridružio Rocketsima prvi put nakon operacije

Capela se pridružio Rocketsima prvi put nakon operacije

Clint Capela se pridružio svojim suigračima prvi put otkako je 17. siječnja operirao palac. Centar Rocketsa zagrijavao se prije utakmice s Denverom, a kasnije je izjavio kako je oduševljen što je došao na korak do povratka na parket.

Iz Houstonovog tabora su na dan operacije izjavili kako očekuju da će njihov glavni centar propustiti između četiri i šest tjedana, a Capela je to i potvrdio rekavši kako se nada da će biti spreman za prvu utakmicu nakon All-Star pauze.

Bilo je teško biti odvojen od tima. Tek kada si odvojen od njega neko vrijeme shvatiš koliko si povezan sa suigračima i koliko ti nedostaje rutina koju stalno prolaziš. Povratkom u tim ponovno se osjećam živim, rekao je Capela.

Rakete svog startnog centra očekuju spremnog za prvu utakmicu nakon All-Star pauze koja je na rasporedu 21. veljače kod Los Angeles Lakersa.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar