Calathes odbio Kingse zbog milijunske ponude Panathinaikosa

Calathes odbio Kingse zbog milijunske ponude Panathinaikosa

Unatoč ponudama koje je imao iz lige grčki playmaker Nick Calathes ipak ostaje u redovima Panathinaikosa i iduće sezone, potpisavši s njima trogodišnji ugovor vrijedan 7.5 milijuna dolara, prenosi David Pick na svom Twitter profilu.

Za njegove usluge najviše interesa je pokazala ekipa Sacramento Kingsa te njihov trener Dave Joerger koji je Calathesa trenirao u Memphisu.

“Volio bih se vratiti u NBA ligu i kod Davea, koji mi je nekada bio trener u Mempisu a danas je na klupi Kingsa. Imam potrebu se zahvaliti Kingsima na interesu jer je NBA liga najveća razina na kojoj možete igrati, ali isto tako moram poštovati činjenicu da je Panathinaikos želio da ostanem i idućih nekoliko sezona. Nakon svega, sto posto sam fokusiran na Panathinaikos i na cilj koji je pred nama, a to je povratak među najbolje u Europi.”, izjavio je Calathes.

Calathes ima iskustva igranja u ligi kao bivši član Memphisa za kojeg je igrao od 2013.-2015. godine. Prije toga je koledž karijeru proveo na Floridi gdje ga je trenirao Billy Donovan, sadašnji trener Oklahome.

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar