Butler: Dobiti ću maksimalan ugovor bilo gdje

Butler: Dobiti ću maksimalan ugovor bilo gdje

Jimmy Butler ranije je objavio kako neće izabrati igračku opciju za iduću sezonu u dresu Philadelphia 76ersa.  Želi izaći na tržište iako prema izvorima s Yahooa 76ersi i dalje pokušavaju nagovoriti ovog igrača na ostanak u Phili. Ima opciju za 19,8 milijuna, a ima vremena do 29. lipnja kako bi je prihvatio. No, ovaj veteran će vjerojatno biti nezaštićeni slobodan igrač. Kako izvori prenose, 76ersi su bili spremni na ovo.

Butler je bio prioritet za organizaciju. Odigrao je dobar playoff što je povećalo njegovu cijenu. Njegov agent Bernie Lee očekuje maksimalne ugovore. Prema nekim objavama moguća opcija za Butlersa su možda i Los Angeles Lakersi.

Vjerojatno ću dobiti maksimalan ugovor, bez obzira na to gdje završim“, rekao je Butler prošli mjesec. “Uvijek želite pobjede. Mislim kako je to ključ. Gledate trenera, grad. Puno toga je uključeno“, dodao je Butler.

Ove godine su 76ersi došli do sedme utakmice druge runde protiv Toronto Raptrosa. Butler je odigrao 55 utakmica regularnog dijela sa Sixersima. Imao je 18,2 poena po utakmici, 5,3 skoka i 1,8 ukradenu. Phili je i Tobias Harris slobodan igrač i njega žele ponovno vidjeti u momčadi. Riskirali su s Butlerom, htjeli su ugovor dugoročno s njim, ali Butler će ipak potražiti sreću u nekoj drugoj momčadi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar