Bullsi zainteresirani za Lonza, Lakersi se nadaju Bealu i Lowryju

Bullsi zainteresirani za Lonza, Lakersi se nadaju Bealu i Lowryju

Još ni konferencijska finala nisu završena a glasine o potencijalnim „ljetnim trgovanjima“ već kolaju NBA ligom. Sasvim prirodno radi se o ekipama koje nisu izborile ovogodišnje doigravanje i nalaze se u procesu izgradnje.

Na Istoku, Chicago Bullsima nedostaje istinski razigravač. Za oko im je zapeo Lonzo Ball, barem tako tvrdi novinar Chicago Tribunea K.C. Johnson. Lonzov pregled igre i stil u kojem prvenstveno želi razigrati suigrače po mišljenju Bullsa trebao bi biti dodatak koji će pomoći da talenti Laurija Markkanena, Wendella Cartera Jr.-a i Zacha LaVinea više dođu do izražaja. Kris Dunn, trenutačna „jedinica“ Bullsa, vjerojatno nema dovoljnu vrijednost u potencijalnoj razmjeni pa se očekuje prijedlog dogovora koji će uključivati još jednu momčad. Osim toga Bullsi su zainteresirani za nekoliko razigravača koji ovog ljeta postaju slobodni igrači s ograničenjem. Također, vjeruju da će potpisati beka Milwaukee Bucksa Malcolma Brogdona.

Na Zapadu, Lakersi u napadu. Izvori bliski NBA ligi tvrde da Lakerse zanima razmjena koja uključuje Bradleyja Beala ili Kylea Lowryja, postane li ijedan od njih dostupan ovog ljeta. Nijedna opcija međutim nije bez komplikacija.
Washington Wizardsi su trenutačno u potrazi za predsjednikom košarkaških operacija i nisu se izjasnili kakvi su im planovi kad je Bradley Beal u pitanju. Lowry će, s druge strane, vjerojatno postati dostupan odluči li Kawhi Leonard napustiti Toronto Raptorse. Tu bi se onda kao treća ekipa možda mogli uključiti spomenuti Bullsi. Lakersi su izrazili zanimanje i za krilnog centra Utah Jazza Derricka Favorsa, pod uvjetom da Utah ne iskoristi opciju zadržavanja Favorsa još godinu dana.

Kako god bilo izgleda da je pred nama zanimljivo ljeto jer su klubovi s velikih tržišta prepuni ideja i željni dokazivanja.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar