Bullsi otpustili Jima Boylena

Bullsi otpustili Jima Boylena

Radosne vijesti za sve navijače Chicago Bullsa. Momčad je otpustila trenera Jima Boylena. Tako će Arturas Karnisovas dovesti u momčad trenera po svojoj želji, trenera s kojim će pokušati stvoriti kvalitetne Bullse.

Kenny Atkinson, Wes Unseld Jr., Adrian Griffin i Darvin Ham su kandidati za posao trenera u Bullsima. Boylen je zamijenio Freda Hoiberga kao zamjenski trener u prošloj sezoni. A onda je ove godine preuzeo stalni posao.

Nakon procjene i procesa kojeg smo imali, odlučio sam kako je vrijeme za svjež početak što se tiče vodstva“, izjavio je Arturas Karnisovas.

Ovo je bila teška odluka, ali vrijeme je da ova organizacije ima korak prema naprijed. Jim je sjajan čovjek koji voli ovu organizaciju i košarku. Želim mu zahvaliti na profesionalizmu“, rekao je Karnisovas za kraj.

Bullsi tako sada kreću u potragu za novim trenerom koji će pokušati oživjeti ovu organizaciju koja nije uspjela doći do NBA finala još od slavnih dana s Michaelom Jordanom. Imali su nekoliko prilika za to, ali nažalost ozljede, a onda i loša politika vođenja momčadi doveli su do toga da se Bullsi muče posljednjih sezona.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar