Bullsi imaju nekoliko kandidata za mjesto izvršnog direktora

Bullsi imaju nekoliko kandidata za mjesto izvršnog direktora

Chicago Bullsi su spremni za velike promjene. Imaju tri kandidata za mjesto glavnog izvršnika. To su GM Toronto Raptorsa Bobby Webster, GM Denver Nuggetsa Arturas Karnisovas i izvršni predsjednik igračkog osoblja i asistent GM-a Miami Heata Adam Simon. Oni bi trebali biti glavni kandidati za glavnog izvršnika u Bullsima.

Kandidat je bio i GM Indiana Pacersa Chad Buchanan, ali on je odbio intervju s Bullsima. Reako je za The Athletic kako se osjeća sjajno u Indianapolisu i kako je sve odlično u Pacersima tako da nema razloga za intervju.

Bullsi neće pokušati razgovarati s Masai Ujiriem ili Samom Prestijem za tu ulogu. Tko god dobije to mjesto imat će potpuno kontrolu za sve košarkaške odluke. Intervju s ovim kandidatima bit će idući tjedan, prenosi ESPN.

Od slavnih dana s Michaelom Jordanom Bullsi nisu imali pretjeranog uspjeha. Nadali su se kako mogu nešto napraviti dolaskom Derricka Rosea, ali nažalost znamo kako je ta priča završila. Poslije toga nisu imali uspjeha.

Bullsi ove sezone imaju omjer 22-43. 11. mjesto u Istočnoj konferenciji. Prije ove sezone u posljednje četiri sezone samo su jednom bili u playoffu, a dvije posljednje sezone nisu imali preko 30 pobjeda.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar