Budenholzer: Giannis je zdrav i spreman za nastavak sezone

Budenholzer: Giannis je zdrav i spreman za nastavak sezone

Mike Budenholzer je rekao kako se Giannis Antetokounmpo potpuno oporavio od ozljede lijevog koljena.

Giannis se ozlijedio 6. ožujka u utakmici protiv Los Angeles Lakersa. Propustio je dvije sljedeće utakmice protiv Phoenixa i Denvera, a zatim je prekinuta sezona.

Velika je stvar za nas što će Giannis biti potpuno zdrav. U sjajnoj je formi, i mentalno i fizički. Tko bi mogao znati kako bi se to sve odvilo da smo nastavili igrati? Nisam siguran da sa sigurnošću možemo reći kako bi propustio nekoliko tjedana. Bi li moglo biti manje? Možda. Bi li moglo biti više od toga? Možda. Možemo pogledati unatrag i reći ‘Wow, zanima me što bi se dogodilo tada.’ Ali sjajna je stvar što je sada zdrav“, rekao je Budenholzer.

Da nije bilo prekida sezone i koronavirusa, Bucksi bi vjerojatno kroz cijelo doigravanje imali prednost domaćeg parketa.

Barem smo dobili priliku za igru. Bilo bi mnogo gore da ova momčad nije dobila priliku vidjeti može li otići do kraja“, dodao je trener Bucksa.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar