Buddy Hield: Želim više igrati u četvrtoj četvrtini

Buddy Hield: Želim više igrati u četvrtoj četvrtini

Igrač Sacramento Kingsa Buddy Hield nije igrao cijelu četvrtu četvrtinu u porazu Kingsa protiv Houston Rocketsa. Igrao je samo četiri minute četvrte četvrtine u četvrtak. Igrač je javno izrazio nezadovoljstvo time što glavni trener Luke Walton ne koristi njegove usluge u četvrtoj četvrtini.

Čini se da opet imamo probleme“, rekao je Hield. „Problemi s povjerenjem pretpostavljam. Ne vjeruju u igrače više. Tako je kako je.“

Hield je također imao problema s glavnim trenerom Daveom Joergerom zbog čega su Kingsi odlučili i otpustiti ovog bivšeg trenera, to je bio bar jedan od razloga. Novinari su ga poslije pitali osjeća li se izdvojenim od strane trenera.

Nikad nisam rekao to“, nastavio je Hield. „Osjećam kao da sam jedan od boljih igrača u ovoj momčadi. Trebao bi igrati četvrtu četvrtinu, pokušati pomoći svojoj momčadi, bez obzira na sve. Zato sam ja ovdje.“

Ove sezone Hield imao 20,2 poena nakon 31 utakmicu. Hvata pet skokova po utakmici i dijeli 2,9 asistencije. Od Kingsa se očekivao napredak, ali stvari ne idu po planu za momčad iz glavnog grada savezne države Kalifornije.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar