Buddy Hield produžio ugovor sa Sacramentom

Buddy Hield produžio ugovor sa Sacramentom

Nakon tjedan dana javnog natezanja, Vlade Divac se napokon uspio dogovoriti s Buddyjem Hieldom, koji će ostati u Sacramentu za 86 milijuna dolara kroz četiri godine, javlja najupućeniji NBA novinar Adrian Wojnarowski.

Woj je također objavio da su u ugovor dodani razni bonusi, s kojima bi se vrijednost ugovora mogla popeti na čak 106 milijuna dolara ako Buddy ispuni sve potrebne uvjete, kao što su primjerice nastupi na All-Star utakmicama ili nastup njegovih Kingsa u NBA finalu.

Prisjetimo se, Buddy Hield draftan je 2016. godine od strane New Orleans Pelicansa kao šesti pick, međutim već je u ožujku te iste sezone razmijenjen u paketu za DeMarcusa Cousinsa. Nedugo nakon toga, Hield postaje okosnica mlade ekipe iz glavnoga grada Kalifornije, skupa sa D’Aaronom Foxom čiji je glavni cilj ove sezone izboriti doigravanje u teškoj zapadnoj konferenciji.

˝Buddy je iznimno napredovao svake sezone od kada nam se pridružio, te smo oduševljeni s time što će ostati s nama. Brzo se profilirao kao elitan šuter u ligi, te je jako važan dio naše mlade, dinamične jezgre˝, izjavio je GM Kingsa.

Sacramento i Buddy sezonu će otvoriti u noći sa srijede na četvrtak protiv Phoenix Sunsa.

    Ostavite komentar