Bucksi u problemu: Brogdon će propustiti prve dvije runde doigravanja!

Bucksi u problemu: Brogdon će propustiti prve dvije runde doigravanja!

Pobjeda Milwaukee Bucksa nad Miami Heatom (113-98) nažalost nije prošla bez posljedica. Tijekom utakmice igru je zbog ozljede napustio bek Bucksa Malcolm Brogdon. Nakon magnetske rezonance utvrđeno je da se radi o blagom rascjepu plantarne fascije desnog stopala. Predviđeno izbivanje s terena je šest do osam tjedana.

Prvi krug NBA doigravanja počinje 13. travnja, a konferencijska polufinala na rasporedu su od 29./30. travnja s mogućnošću pomicanja na 27./28.

Brogdon je započeo sve 64 utakmice ove godine bilježeći u prosjeku 15.6 poena, 4.5 skokova i 3.2 asistencije. Ono što je puno impresivnije je njegova efikasnost. Naime, Malcolm ostvaruje 50/40/90 sezonu. Takav prosjek šuta iz igre, šuta za 3 poena i šuta s linije slobodnih bacanja u povijesti lige dosad je ostvarilo samo osam igrača. Njegova prisutnost na terenu Bucksima će zasigurno biti potrebna za najveće dosege u doigravanju.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar