Bucksi poslali Dragana Bendera u G ligu

Bucksi poslali Dragana Bendera u G ligu

Milwaukee Bucksi poslali su Dragana Bendera u momčad Wisconsin Herd, svoju filijalu u razvojnoj G-ligi.

U Wisconsin Herdu Bender treba da se dokaže igrama ne bi li zaslužio povratnu kartu za Buckse i NBA ligu gdje je prethodne tri godine igrao za Phoenix Sunse.

Sinoć je Bender debitirao za Wisconsin Herd. Wisconsin Herdi su kao domaćini izgubili od Windy City Bullsa 129-111. Kod Bullsa su najbolji bili Denzel Valentine s 25 poena, 18 skokova i 8 asistencija, a pratili su ga s po 20 poena P.J.Dozier, Max Strus i ovogodišnji rookie Chicago Bullsa Daniel Gafford. Kod poraženih Wisconsina su najbolji s po 20 poena bili Bender i D.J. Hogg. Bender je pored 20 poena skupio 7 skokova i 2 asistencije.

Podsjećamo, ovog ljeta je Bender potpisao dvogodišnji djelomično garantirani ugovor s Bucksima (ove godine zaradit će  1,67 milijuna dolara, a sljedeće bi trebao zaraditi 1,82 milijuna dolara. Bender je bio 4. pick drafta 2016. godine i nije se proslavio u gore pomenutim Sunsima koji su ga zadržali samo 3 sezone. Za Sunse je ukupno odigrao 171 utakmicu (64 startao) i za prosječno 20,3 minuta postizao 5,3 poena, hvatao 3,8 skokova i dijelio 1,2 asistencije po meču.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar