Bucksi ne daju Middletona za Butlera! Gibson: Jimmyjev zahtjev pogodio me kao desni kroše

Bucksi ne daju Middletona za Butlera! Gibson: Jimmyjev zahtjev pogodio me kao desni kroše

Drama s Jimmyjem Butlerom jednostavno ne prestaje!

Iako ga je Tom Thibodeau htio ostaviti, a nadodao je i kako dosad nikad nije imao problema u svlačionici koji su izašli u javnost, iz sata u sat čini se da je situacija jednostavno – nepopravljiva.

Timberwolvesi i dalje traže moguće ponude, no jednostavno žele – previše, a najrealističniju dosad su poslali na adresu Milwaukee Bucksa, od kojih su zatražili paket koji je sadržavao Khrisa Middletona.

Bucksi su, međutim, ponudu odbili, a moguće da je to ponajviše zbog ostatka paketa, a ne samog Middletona, s obzirom na to da je razlika u plaćama velika te bi Bucksi radi pravila lige trebali u ponudu natrpati još igrača kako bi financijski izjednačili razmjenu.

Butler je u međuvremenu razočaran Wolvesima, jer ne vjeruje kako oni dovoljno aktivno traže njegovu destinaciju, a cijela saga još je nevjerojatna nekim njegovim suigračima u Minneapolisu, poput njegovog kolege iz Chicago Bullsa, Taja Gibsona:

Na kraju dana trebate to gledati i s gledišta igrača i s poslovnog gledišta. No trenirao sam s njim cijelo ljeto, i kad sam shvatio kakva je situacija i kad sam čuo za izglednu razmjenu, osjećao sam se kao da mi je netko uvalio desni kroše. No stvar s ljudima ovdje je da smo dosta toga prošli skupa, i samo trebamo ići dalje“, rekao je Gibson za ESPN.

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar