Bucksi i Kingsi zatvorili trening centre zbog koronavirusa

Bucksi i Kingsi zatvorili trening centre zbog koronavirusa

Milwaukee Bucksi i Sacramento Kingsi zatvorili su u nedjelju svoje trening centre nakon što su dobili rezultate posljednje runde testiranja na koronavirus, javlja ESPN.

Nije poznato jesu li Bucksi imali više od jednog pozitivnog testa, ali Milwaukee planira trening centar držati zatvorenim za treninge do četvrtka kada bi momčad trebala otputovati u Orlando.

Jedan član Sacramenta koji je trebao putovati u Orlando, pozitivan je na koronavirus i Kingsi također ne planiraju otvarati svoj trening centar do srijede kada putuju na Floridu.

Bucksi i Kingsi se sada nalaze među nekoliko franšiza koje su prošli tjedan trebale zatvoriti svoj trening centar kao što su: Denver Nuggetsi, Miami Heat, Los Angeles Clippersi i Brooklyn Netsi.

Prema liginim uputama, zaraženi igrači i članovi “putujuće ekspedicije” morat će proći karantenu i imati dva negativna testa prije nego što dobiju dopuštenje za dolazak u Orlando.

Bucksi su prije prekida bili prva ekipa lige s omjerom 53-12, dok se Kingsi s 28-36 nadaju kako će u Orlandu izboriti doigravanje, prvo od 2006. godine.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar