Bucksi i Bogdanović ljuti i razočarani zbog neuspješnog tradea

Bucksi i Bogdanović ljuti i razočarani zbog neuspješnog tradea

Milwaukee Bucksi i Sacramento Kingsi navodno su trebali imati sign and trade kako bi Bogdan Bogdanović bio novi igrač Bucksa. Ali kako stvara sada izgledaju, to se uopće neće dogoditi i nijedna strana nije spretna kako su se stvari odigrale.

Mislim kako postoji puno ljutnje i razočaranja kod ove dvije strane, kod Bucksa i Bogdana“, izjavio je Sam Amick.

Više će se detalja kasnije znati, ali za sada se ne što je točno uzrok ovog propalog pokušaja sign and tradea. Kako prenosi novinar Sacramento Beea, Jason Anderson, on je napisao kako dogovora nije nikad ni bilo.

„Bogdanović nikad nije ni pristao na neke uvjete jer ne može dobiti ponudu sve do petka“, prenosi The Athletic.

Bogdanović je odbio na jesen ugovor Kingsa na četiri godine u vrijednosti 51,4 milijuna. Sada može tražiti sign and trade ili može postati zaštićeni slobodan igrač u petak. Srpski reprezentativac vjerojatno će tražiti neku drugu momčad.

Bucksi su se nadali kako bi mogli dovesti Bogdanovića i kako bi tako nagovorili Giannisa na potpis supermax ugovora. Bucksi su u razmjeni dali pravo bogatstvo za Jruea Holidayja. Tri izbora prve runde, dva picka su razmijenili i još su dali dva igrača, Erica Bledsoea i Georgea Hilla.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar