Brooklyn razmišlja o nastavku suradnje s Russellom

Brooklyn razmišlja o nastavku suradnje s Russellom

Uprava Brooklyn Netsa počinje polako živjeti normalnim načinom. Tortura i izgradnja budućnosti bez vlastitih resursa je iza njih, iduće ljeto im se otvara ogroman prostor na salary capu, te se polako prikupljaju i budući izbori za draft kroz prihvaćanje loših ugovora, kao što su ugovori Kennetha Farieda i Darrella Arthura.

Osim toga, imaju posla i u vlastitim redovima kroz prizmu produživanja ugovora, a jedan od bitnijih igrača kojem uskoro ističe ugovor je D’Angelo Russell.

Mladi bek koji je stigao u Netse putem razmjene iz Los Angeles Lakersa iduće sezone zarađuje 7,019 milijuna dolara, te iduće ljeto može postati restricted free agent ukoliko Brooklyn aktivira kvalifikacijsku ponudu u iznosu od 9,160 milijuna dolara. Postoji i mogućnost da u dogovoru s klubom postane unrestricted free agent te onda potpiše izdašniji ugovor.

Prošle sezone je zbog ozljede odigrao 48 utakmice, ali je pokazao da na njega Netsi mogu računati. U tim odigranim utakmicama je upisao 15.5 poena, 3.9 skokova te 5.2 asistencije, a najbolju partiju je pružio protiv Toronta sredinom trećeg mjeseca, kada je u prvoj četvrtini zabio 7 trica iz 7 pokušaja te dodao i tri uspješno realizirana slobodna bacanja.

KnicksNation. Odvjetnik lika i djela Carmela Anthonya.Pobornik dobre pive i dobre klope. Na basketu vječno igrač manje, zato se drži tipkovnice.

    Ostavite komentar