Bronny James i Zaire Wade ujedinjuju se u Kaliforniji

Bronny James i Zaire Wade ujedinjuju se u Kaliforniji

Napraviti Wade&James vezu i upariti Dwyanea Wadea i LeBrona Jamesa, franšiza Miami Heata svojevremeno nam je pokazala kako je to pun pogodak. Čini se da bi se slična situacija mogla dogoditi s idućom generacijom jer veza ostaje ista, ali su imena drugačija. ESPN, čiji su izvori itekako upoznati sa situacijom, jutros je potvrdio kako sinovi LeBrona od jeseni pohađaju novu školu u Kaliforniji. Malo preciznije, radi se o Sierra Canyon školi u Catsworthu koja upisuje učenike od predškolskog uzrasta do 12. razreda.

14-godišnji Bronny James i 11-godišnji Bryce James ovaj „transfer“ napravit će iz škole koju trenutno pohađaju, a to je Crossroads škola u Santa Monici jer, kako izvori bliski obitelji tvrde, na donošenje ove odluke motivirani su isključivo iz košarkaških razloga. Los Angeles Daily News je također uzburkao duhove na ovu temu budući da su izvijestili kako će i Zaire Wade, koji je trenutno student American Heritage škole na Floridi, promijeniti školu i prijeći u – pogađate? Sierra Canyon te se tako udružiti sa Bronnyjem koji sada pohađa deveti razred.

Sve ovo je na prvu intrigantno i zvuči sjajno, no iako se ni ja sam ne razumijem previše u školstvo „preko bare“, kako ne bi bilo nedoumica pokušat ćemo to objasniti na najlakši mogući način. Bronny i Zaire nisu ista klasa, točnije nisu isto godište pa se generacijski ne poklapaju u potpunosti. Međutim, program školovanja je prilagođen produciranju talenata za koledž, posebice kada je sport u pitanju. Shodno tome, Bronny će sljedeće školske godine u ovoj školi biti popularni freshman, a Zaire će iskusno odraditi svoju seniorsku sezonu budući da je većinu školovanja odradio u Plantationu.

LeBron je ova nagađanja moglo bi se reći već potvrdio budući da je u srijedu navečer objavio Instagram story koji daje do znanja kako je suglasan sa svim natpisima na ovu temu, a ovo ne bi bio prvi put da Sierra Canyon bude dom sinova velikih košarkaških zvijezda. Tako su primjerice sinovi Scottieja Pippena i Kenyona Martina prošle sezone igrali za ovu školu pa je ubojiti duo bio Scottie Pippen Jr. i KJ Martin. Bronny je već zvijezda i to nam najbolje govori podatak da je u roku od 24 sata nakon što se priključio Instagram mreži već imao preko milijun sljedbenika. To se dogodilo baš ovaj tjedan kada bi se trebao udružiti sa Zaireom, a ovaj potez može samo podići popularnost mlađahnom dvojcu.

U mladim danima igrao trojku, kasnije prebačen na dvicu zbog nedostatka talenta njegovih suigrača. Bio predodređen za velike stvari, prema saznanjima koja su dostupna 2. pick drafta 2015, ali ozljede su učinile svoje pa se okrenuo pisanju tekstova.

    Ostavite komentar