Brogdon obradovao navijače Pacersa: Spreman sam

Brogdon obradovao navijače Pacersa: Spreman sam

Kada je Malcolm Brogdon u ožujku ozlijedio kvadriceps, bilo je pitanje hoće li biti spreman za doigravanje. To je bilo još u “naivnim” danima kada smo očekivali da će ono početi na vrijeme.

Sada ne znamo kada će krenuti doigravanje, ali znamo da je košarkaš Indiana Pacersa ozdravio i da je spreman za nastavak sezone, kada god to bilo, a tako je izjavio u razgovoru na twitter.

Sa zdravim Brogdonom i Victorom Oladipom koji se taman “zagrijavao”, Pacersi će biti težak suparnik u playoffu. Ako bi liga, kada se za to steknu uvjeti, odlučila odmah krenuti s playoffom, Indiana bi igrala protiv Jimmyja Butlera i Miami Heata što bi sigurno bio jedan od interesantnijih duela.

Brogdona su na draftu 2016. kao 36. pick izabrali Milwaukee Bucksi. Ljetos je putem sign and tradea potpisao za Indianu što bi mogao, a vrijeme će pokazati, biti jako loš potez Bucksa koji nisu željeli plaćati porez.

U 48 odigranih utakmica za Pacerse, Brogdon je ubacivao 16,3 poena uz 7,1 asistencija i 4,7 skokova.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar