Brett Brown žali zbog Markellea Fultza

Brett Brown žali zbog Markellea Fultza

Philadelphia 76ersi su i službeno ‘digli ruke’ od Markellea Fultza tako što su ga pred sam kraj prijelaznog roka razmijenili u Orlando Magic za Jonathana Simmonsa te po jedan izbor prve i druge runde drafta.

Fultz je prije samo dvije godine bio prvi izbor drafta te se očekivalo kako će biti sjajna nadopuna za ‘The Process’. No, stvari su od početka krenule krivo za 20-godišnjeg razigravača. Kronična ozljeda ramena u potpunosti je uništila njegovu formu izbačaja lopte pri šutu te je postao tek blijeda kopija onoga što je bio dok je nastupao za sveučilište u Washingtonu.

Ambicije 76ersa ove su sezone znatno porasle te su izgubili strpljenje s ozlijeđenim Fultzom.  Ipak, čini se da u Philadelphiji i dalje dijelom žale za Markelleom. Trener Phile, Brett Brown izjavio je da mu je žao što nije imao priliku više vremena trenirati Fultza te što ga grad nikad nije vidio u punom sjaju.

Fultz je u dresu 76ersa u dvije nepune sezone odigrao tek 33 utakmice u kojima je prosječno bilježio nešto više od sedam i pol poena te po tri i pol skoka i asistencije.

Po dosadašnjim izvještajima ne čini se vjerojatnim da će Fultz ove godine zaigrati za Orlando. Nadamo se da će njegovo tijelo biti u potpunosti spremno za početak slijedeće sezone.

    Ostavite komentar