Brand: Sixersi su sada u poziciji izazivača

Brand: Sixersi su sada u poziciji izazivača

Elton Brand, prvi pick NBA drafta 1999. godine i dvostruki All-Star, a trenutačni GM Philadelphia 76-ersa, komentirao je nedavno završeni prijelazni rok te napredak najvažnijih kotačića svoje momčadi.

„Prozor je otvoren. Prilika postoji. Dakle jednom kad sam to vidio (napredak Embiida i Simmonsa preko ljeta), raspravili smo o trenutačnom ulaganju, jer tko zna koliko dugo će prozor biti otvoren?“

Po pitanu razmjene u kojoj se Sixersima priključio Tobias Harris, Brand je rekao kako vjeruju da su sada u poziciji legitimnih pretendenata na naslov prvaka te da njihovi potezi svjedoče o tome. Također, kaže kako su ga vlasnici kluba uvjerili da će nadolazeće ljeto provesti u pokušaju zadržavanja postojeće grupe igrača.

„Dobio sam određene garancije od uprave kluba da ćemo ih sve dovesti natrag i potpisati što bude trebalo potpisati. Puno toga se mora dogoditi dotad, ali svi smo ujedinjeni u ideji dugoročnog zadržavanja ove grupe igrača na okupu.“

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar