Bradley dogovorio dvogodišnju suradnju s Clippersima

Bradley dogovorio dvogodišnju suradnju s Clippersima

Iza Averya Bradleya je turbulentna godina. Prvo ga je Danny Ainge poslao u Pistonse u zamjenu za Marcusa Morrisa, potom je uslijedila loša polusezona koja je rezultirala novom selidbom, ovaj put u Clipperse, gdje je imao problema s ozljedama.

No, to nije utjecalo na odluku Clippersa da ga zadrže u svojim redovima, te su se dogovorili za nastavak suradnje. Kako je objavljeno potpisali su dvogodišnju ugovor vrijedan 25 milijuna dolara.

Era Lob Citya je i službeno završila odlaskom DeAndrea Jordana, a Bradley bi trebao biti starter u novom poglavlju Clippersa, koji s njim, Patrickom Beverleyem, Lou Williamsom i Marcinom Gortatom i dalje imaju petorku koja se neće okrenuti ka tankiranju.

Prošle sezone je odigrao 46 utakmica, od toga samo 6 za Clipperse, te je sveukupno bilježio 14.3 poena, 2.5 skokova te dvije asistencije.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar