Bradley Beal o završetku karijere u Wizardsima

Bradley Beal o završetku karijere u Wizardsima

Bradley Beal, 25-godišnji bek šuter Washington Wizardsa izjavio je kako nema ništa protiv završetka karijere u Wizardsima.

„Ako se mogu umiroviti u ovom dresu, to ću napraviti. Odanost mi je sve. Zalagat ću se dok više ne budem mogao, dok ne budem razmijenjen.   To je moj pogled na tu situaciju. Nastavit ću voditi ekipu te dati sve od sebe da nam pomognem pobjeđivati. Čvrsto vjerujem da bez obzira koga imali, da to mogu raditi s bilo kime. Osjećam se kao da je to moguće raditi s bilo kime dok god imate tu radnu etiku i predanost da dođete do te razine“.

Također je spomenuo kako ne voli super timove s četiri, pet ili šest All-Star igrača čime svakako misli na Golden State Warriorse.

„Mrzim ih. Mrzim super timove. To je jednostavno do mene… Trebali bi kao svatko drugi dovesti svoju ekipu na utakmicu i pokušati pobijediti s onime što imate u njoj. Kao da trebate pet All-Star igrača da pobijedite, posebno da pobijedite Warriorse u ovoj situaciji. Priznajem, Golden State je mjerilo svima nama. Imaju četiri, pet, šest igrača koji mogu biti All-Star igrači, to sve govori“.

Beal igra svoju sedmu sezonu u dresu Wizardsa, a ove sezone bilježi 25 poena, pet skokova i pet asistencija.

Veliki navijač Lakersa od sedme godine života. Osim NBA-a prati i ostale američke sportove poput NFL-a, a tu se još nađu Formula 1, nogomet i mnogo toga ostalog. Samo Zadar!

    Ostavite komentar