Bradley Beal: Novac mi nije prioritet

Bradley Beal: Novac mi nije prioritet

Zvijezda Washington Wizardsa, Bradley Beal, ovo bi ljeto mogao postati podoban za supermax ugovor, to će uspjeti ukoliko bude izabran u jednu od All-NBA ekipa, ali čini se da mu novac ipak nije primarni cilj.

˝Govorim svima, moja najveća briga u ovome trenutku je idemo li u pravome smjeru kao ekipa. Novac je lagano za osigurati, on nije problem. Već sam si osigurao jedan maksimalan ugovor s kojime mogu lagodno živjeti, tako da novac nije problem.˝

Podsjetimo se, Wizardsi su prošli tjedan otpustili dugogodišnjeg generalnog menadžera, Ernieja Grundfelda, a to je činjenica koja još više zabrinjava Beala.

˝Najvažnije je odlučiti što ćemo dalje. Sve počinje s novim GM-om i konstrukcijom ekipe na ljeto. Definitivno ću dobro razmisliti, to nije lagana niti jednostavna odluka.˝

Na kraju prošloga mjeseca, Beal je u razgovoru s The Athleticom izjavio kako nije siguran hoće li uopće prihvatiti supermax, ako mu ga Wizardsi, naravno i ponude.

˝Pokušavam ne razmišljati o tome. Nisam naivan i dobro sam upoznat s time, ali nisam išao toliko daleko jer prvo moram vidjeti što ćemo napraviti ovo ljeto, moram vidjeti smjer u kojemu idemo. ˝

Ukoliko bi Beal potpisao supermax s Wizardsima, ne bi bio prvi u ekipi kojemu je to pošlo za rukom. Prisjetimo se, John Wall je na ljeto 2017. godine potpisao isti takav ugovor, vrijedan 170 milijuna dolara kroz četiri godine.

Pred ekipom iz glavnoga grada stoji ljeto s pregršt bitnih odluka, a vlasnik Wizardsa, Ted Leonsis, želi da i sam Beal bude uključen u donošenje istih. Dva supermax ugovora potpuno bi narušila fleksibilnost ekipe, ali igrača s talentom poput Bealovog, teško se odreči.

    Ostavite komentar