Bradley Beal neće igrati u nastavku sezone

Bradley Beal neće igrati u nastavku sezone

Washington Wizardsi su objavili kako Bradley Beal ipak neće sudjelovati u nastavku sezone u Orlandu. Zbog ozljede ramena Wizardsi će ostati bez ove zvijezde u nastavku. Odluka je došla u dogovoru s liječnicima Wizardsa i naravno u razgovoru s Bealom i njegovim predstavnicima.

Bradley je uradio sve što je moguće kako bi bio spreman za igranje. Ali nakon što smo ga pomno pratili tijekom priprema došli smo do zaključka kako je najbolje za njega da ne igra nastavak sezone kako bi izbjegao ozljede i probleme u budućnosti”, izjavio je GM Wizardsa Tommy Sheppard.

Beal je počeo osjećati neugodonost na početku sezonu, ali tijekom sezone je radio na tome da može igrati. Simptomi su se pogoršali tijekom pauze nakon pandemije koronavirusa. Neće putovati s momčadi u Orlando i nastavit će s oporavkom ovo ljeto.

Ovo je bila teška odluka i nisam je donio lagano kao vođa momčad“, izjavio je Beal. „Želim pomoći suigračima i natjecati se za playoff mjesto u Orlandu, ali razumijem kako je ovo najbolje za sve dugoročno“, rekao je Beal.

Sezona je odgođena 12.3., a Beal je imao 30,5 poena, a uz to je imao i 6,1 asistenciju što mu je najviše u karijeri. ispred njega što se tiče poena bio je James Harden. Šutirao je 45,5% iz igre i imao je 4,2 skoka po utakmica. Bila je ovo sjajna sezona za njega, ali nažalost neće moći završiti sezonu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar