Brad Stevens: Nećemo žuriti s povratkom Kembe

Brad Stevens: Nećemo žuriti s povratkom Kembe

Kemba Walker, igrač Boston Celticsa i prije nego što je sezona suspendirana imao je problema s ozljedom i Celticsi ga nisu koristili onako kako su oni to zamislili. Sada kada se bliži povratak lige, Celticsi će biti oprezni što se tiče povratka Walker na parkete.

Ići ćemo polako s Kemba Walkerom i pustit ćemo ga da ojača to lijevo koljeno”, izjavio je glavni trener Celticsa Brad Stevens. “Pobrinut ćemo se da je sve uredu dok igramo nastavak sezone i naravno playoff.

Walker je tijekom karijere bio jedan od igrača na kojeg ste uvijek mogli računati. Ovaj četverostruki All-Star igrač u karijeri je ukupno propustio šest utakmica u četiri sezone prije nego što je došao u Celticse. No, ove sezone propustio je 14 utakmica.

Od posljednjih deset utakmica prije suspenzije sezone Kemba je propustio šest utakmica zbog ozljede lijevog koljena. Walker je počeo sezonu kao prvi strijelac, ali tu ulogu je preuzeo Jayson Tatum.

No, kada bi Kemba bio zdrav za playoff Celticsi bi imali vrhunsku kombinaciju prve dvojice strijelaca. Kemba je izjavio kako mu je ovaj odmor trebao i kako mu je to pomoglo da se osjeća ugodnije.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar