Bomba! Wade se vraća kući!

Bomba! Wade se vraća kući!

Nakon brojnih špekulacija o mogućem odlasku u Kinu, Dwyane Wade rekao je kako u obzir dolazi samo Miami Heat, a jedan od najboljih bekova šutera u povijesti ipak će se i vratiti tamo gdje mu je mjesto – na Floridu.

Iako je 36-godišnjak između ostalog razmišljao i o mirovini, Adam Spolane tvrdi kako se Wade vraća na još jednu sezonu, a potom slijedi mirovina.

Popularni Flash je većinu karijere proveo u Miamiju, no zadnjih je godina igrao i u Bullsima i u Cavaliersima, gdje se i nije baš najbolje snašao, a odmah po ovosezonskom povratku u Heat, pokazao je tko je jedan od najclutch igrača u povijesti s fenomenalnom predstavom u jedinoj pobjedi Heata u ovosezonskom doigravanu.

Wade će potpisati ili veteranski minimum, koji će mu donijeti 2,4 milijuna dolara ili takozvanu srednju iznimku (mid-level exception) koja dopušta Heatu da na Wadea potroše 5,3 milijun dolara.

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar