Bill Simmons: Knicksi su imali priliku za LeBrona, ali su imali užasan sastanak s njim

Bill Simmons: Knicksi su imali priliku za LeBrona, ali su imali užasan sastanak s njim

LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh 2010. su udružili snage u dresu Miami Heata. Nakon četiri finala zaredom, oni su uspjeli doći do dva NBA naslova. Ali tada u 2010. New York Knicksi čiji je vlasnik James Dolan i koje je vodio Donnie Walsh bili su blizu potpisivanja LeBrona.

S kim god sam razgovorao tada bilo je jasno kako su Knicksi bili njegov prvi izbor. Žao mi je navijača Knicksa. Ali bio je to poraz Knicksa i nisu mogli ostati mirni na svom putu. Priča je legendarna. Imali su taj legendarni sastanak“, izjavio je Bill Simmons na svom Podcastu.

Donnie Walsh (koji je imao problema sa zdravljem) bio je u kolicima, a Dolan, pa to je Dolan. I bilo je potpuna katastrofa, nisu imali ništa pripremeljno i nisu mogli uraditi lošije ovaj sastanak. Bilo je to užasno“, rekao je Simmons.

Knicksi su imali očajnu prezentaciju. Dolan je dijelio kopije CD-ova tijekom sastanka sa slobodnim igračima to ljeto.

Nećemo točno znati tko je bio njemu prvi izbor, ali kako god okrenete to je bila sam slika onoga što su Knicksi radili od početka 2000ih. Prošlo je deset godina od toga potpisa, a Knicksi još nisu uspjeli napraviti pozitivne korake da napreve nešto za svoju organizaciju kako bi je odveli na pravi put.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar