Bez obzira na ozljedu, pet ekipa predvodi lov na Duranta

Bez obzira na ozljedu, pet ekipa predvodi lov na Duranta

Iako su se najcrnje prognose potvrdile u slučaju Kevina Duranta koji je pretrpio ozljedu u drugoj četvrtini pete utakmice finala protiv Raptorsa, ne jenjavaju glasine i priče oko njegovog free agent statusa ovog ljeta.

U svojim bi ga redovima, unatoč ozljedi, vjerojatno htjelo svih 30 ekipa u NBA ligi, no pet momčadi predvodi lov na Duranta. Golden State Warriorsi, New York Knicksi, Brooklyn Netsi te dvije ekipe iz LA, Lakersi i Clippersi su još uvijek zainteresirani potpisati Duranta na puni maksimalni ugovor, čak i ako bude morao prosjediti čitavu sljedeću sezonu. Ukoliko se Durant odluči za neku novu ekipu koja nije Golden State, ta organizacija neće imati pravo na naknadnu od osiguranja za njegovu trenutnu ozljedu te će to predstavljati dodatni financijski problem njegovog potpisivanja na max, uz onaj natjecateljski.

Ozljeda Ahilove tetive u sportskom životopisu nikako nije dobra stvar, ali Durant još uvijek ostaje Durant, jedan od najboljih napadača u ligi i s pravom se vjeruje da će zadržati većinu svojih sposobnosti, obzirom da se više oslanja na tehniku i visinu nego na atleticizam.

Durant je ove sezone u doigravanju bilježio 32.3 poena po susretu, najviše u dosadašnjoj karijeri.

S 10 godina se rodila ljubav prema košarci, nedugo nakon toga i prema Cavsima. Vječni broj 11 na dresu kao i svi veliki šuteri. Ako nije košarka, onda su filmovi, plejka ili putovanja - posao ako se baš mora.

    Ostavite komentar