Bergman: Knicksi pripremaju ponudu za Walla

Bergman: Knicksi pripremaju ponudu za Walla

Tijekom ljetne tržnice Washington Wizardsi se nisu htjeli odreći nijednog od vodećih igrača (čitaj John Wall, Bradley Beal i Otto Porter Junior). Nakon lošeg ulaska u sezonu i scorea 6-12 iz tabora Wizardsa došle su do najave da su svi igrači dostupni za razmjene. Za Beala su se javili Charlotte Hornetsi, za Portera Sacramento Kingsi, jedino za Walla nije bilo zainteresiranih.

Sada bi prema riječima Marca Bergmana s New York Posta Knicksi mogli biti jedna od momčadi zainteresiranih za Walla. Bergman čak navodi i ponudu koja bi uključivala igrače Franka Ntilikinu, Courtneyja Leeja, Damyeana Dotsona te izbore prve i druge runde drafta 2020.godine.

U tom slučaju plaće bi se poklapale i razmjena bi mogla biti odobrena. Problem za Knickse bi mogao nastati nakon sezone kada Wallova plaća skače sa sadašnjih 17 na preko 37 milijuna dolara. To bi uz eventualni novi višegodišnji i višemilijunski ugovor za Latvijca Kristapsa Porzingisa Knickse izbacilo iz priče o eventualnim drugim pojačanjima (čitaj Kevin Durant).

Ipak, nakon lošeg starta Wizardsi u zadnje vrijeme igraju bolje (score 4-2 u zadnjih 6 utakmica), pa će vjerojatno uskoro biti i u playoff poziciji. Svakako će ipak saslušati sve ponude za svoje najbolje igrače. Tko zna možda ova ili neka slična ponuda Knicksa budu dovoljne da Wizardsi razmijene Walla nakon što za njih igra od drafta 2010.godine kada su ga izabrali prvim pickom.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar