Beasley ponovno suspendiran zbog kršenja NBA pravila o drogama

Beasley ponovno suspendiran zbog kršenja NBA pravila o drogama

Michael Beasley opet je suspendiran zbog kršenja NBA pravila o drogama. Ovo nije neobična pojava, kao ni informacija da je opet riječ o marihuani. Beasleyja je 2008. kao drugi pick na draftu izabrao Miami, a Michael je ubrzo u rookie kampu već prvi put uhvaćen s marihuanom. Kažnjen je s 50.000 dolara (iskrao se kada je policija upala), dok su prijatelji koji su mu “pomagali u pušenju” Mario Chalmers i Darrell Arthur kažnjeni s po 20.000 dolara.

Marihuanu su mu pronalazili u automobilu 2011. dok je igrao u Minnesoti i 2013. kada je igrao u Phoenixu. Sada je suspendiran na pet utakmica, ali to mu ne znači puno jer trenutno ne igra u NBA-u i pitanje je hoće li se ikada vratiti.

U prošloj sezoni je nastupao za Los Angeles Lakerse koji su ga u veljači zajedno s Ivicom Zupcem poslali u Clipperse, ali su ga oni odmah otpustili. Dva tjedna kasnije preselio je u Kinu i potpisao za Guangdong Southern Tigerse taman prije njihovog playoffa.

U Kini je nastupao i u sezonama 2014./2015. i 2015./2016., a prema posljednjim informacijama tamo će ostati još godinu dana tijekom kojih će zaraditi pet milijuna dolara.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar