Austin Rivers o Hardenovih 60: Tko to može?

Austin Rivers o Hardenovih 60: Tko to može?

James Harden postigao je 60 poena u prve tri četvrtine u susretu Houston Rocketsa protiv Atlanta Hawksa. Rocketsi su pobijedili taj susret rezultatom 158:111. Hardenu je nedostajalo dva poena kako bi došao do rekord karijere. Šutirao je 16-24 iz igre i 8-14 za tri.

 

Rocketsi su imali prednost 127:73 na kraju treće četvrtine.

 

Ono što on radi, to nije viđeno. Moj čovjek ima 60 poena i nije igrao četvrtu četvrtinu. Recite mi tko to još može uraditi sada“, rekao je suigrač Austin Rivers o Hardenovih 60 poena.

 

Tako se James Harden pridružio Kobeu Bryantu i Klayju Thompsonu kao jedinim igračima koja su postigla 60 poena u prve tri četvrtine. Lloyd Pierce rekao je kako su Hawksi pokušali s raznim igračima na hardenu.

 

Pokušali smo nešto uraditi protiv Hardena, slali su puno igrača na njega. Pokušali smo napraviti određni pritisak, ali to nije uspjelo, nije nas ni osjetio“, rekao je glavni trener Hawksa.

 

 

Rekorder za najviše poena u jednoj utakmici je i dalje Wilt Chamberlain koji je postigao 100 poena protiv New York Knicksa 1962. Iza njega je Kobe Bryant koji je 2006. postigao 81 poen u susretu protiv Toronto Raptorsa. Prije dvije godine, 2017., Devin Booker ubacio je 70 poena Boston Celticsima.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar