Atlanta Hawksi žele Clinta Capelu

Atlanta Hawksi žele Clinta Capelu

Kako nam se približava zadnji rok trade deadlinea (6. veljače), sve je više glasina s one strane Atlantika. Jedna od zadnjih glasina koju prenosi NBA insider Shams Charania jeste da Atlanta Hawksi žele centra Houston Rocketsa Clinta Capelu. Capela je još jedan u nizu centara koji se povezuju s Hawksima. U prethodnom periodu su se Hawksi povezivali s imenima Stevena Adamsa, Andrea Drummonda i Dewaynea Dedmona.

Kao solidan zaštitnik reketa na ne prevelikom ugovoru, Capela je vrsta igrača koji se svidio čelnicima Hawksa koji bi da ga upare s mladom nadom Johnom Collinsom pod koševima. Problem u eventualnom tradeu (spominje se i razmjena s još jednom trećom neimenovanom momčadi), jeste što Hawksi nemaju dobar paket koji bi poslali u Hawkse.

Hawksi su trenutačno momčad koja plaća najmanje svoje igrače (107,45 milijuna dolara), dok Rocketsi plaćaju igrače 136,96 milijuna po čemu su drugi u ligi, samo Portland Trail Blazersi plaćaju igrače više (141,65 milijuna dolara). Capela je u ljeto 2018 godine potpisao novi petogodišnji ugovor s Rocketsima vrijedan ukupno 90 milijuna dolara (plaća ove sezone 16,45 milijuna dolara).

Hoće li Hawksi ipak uspjeti dovesti Capelu vidjet ćemo najkasnije u četvrtak 6. veljače.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar