Arturas Karnišovas: Pokušavamo pronaći kreativne načine za razvijanje naših igrača

Arturas Karnišovas: Pokušavamo pronaći kreativne načine za razvijanje naših igrača

Arturas Karnišovas rekao je kako Chicago Bullsi pokušavaju pronaći kreativan način kako bi razvijali svoje igrače nakon što nisu dobili pozivnicu za nastavak sezone u Orlandu.

Slažem s vama kako neigranje neće pomoći nama i kako nas je to postavilo u nepovoljnu situaciju. Ali mislim kako imamo kreativne načine koje možemo iskoristiti kako bi ostali u formi“, izjavio je Karnišovas.

Momčadi koje nisu izabrani za nastavak sezone predložile su plan da imaju svoju mini ljetnu ligu, trening kamp i međusobne utakmice kako bi mogli nastaviti sezonu.

Karnišovas i novi GM Marc Eversley proći će kroz sve moguće opcije jednom kada se vrate u Chicago.

Trenutno razgovaramo o tome kako možemo razviti naše igrače i kako možemo izgraditi treninge i poneke utakmice tijekom offseasona kako bi ušli u formu baš kao one momčadi koje igarju nastavak sezone. Rad se neće zaustaviti. Informirao sam igrač kako ćemo uraditi ono što liga dopusti ovo ljeto, krenut ćemo od toga“, rekao je za kraj Karnišovas.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar