Anthony Davis: U Pelicansima sam sigurno još dvije godine

Anthony Davis: U Pelicansima sam sigurno još dvije godine

Već nekoliko sezona kruže priče oko toga kako bi jedan od najboljih igrača lige Anthony Davis mogao napustiti New Orleans Pelicanse. No, čini se kako Davis ima druge planove, kako želi ostati dio Pelicansa i tamo postati najbolji igrač lige. Priče su krenule zbog toga što je on promijenio agenta i sada ima istog kao i LeBron James, Richa Paula.

Davis je igrač koji može lako okrenuti organizaciju na pozitivnu stranu i skoro sve momčadi žele vidjeti njega u momčadi. Ali Davis kaže kako glasine oko njegovog odlaska ne dolaze od njega.

Imam dvije godine do ’20.-’21. Ovdje sam bez obzira na što se dogodi “, izjavio je Davis za ESPN. “Za mene najvažnije je biti najdominantniji igrač lige i pomoći momčadi pobjeđivati. Čujete sve te glasnie. Razgovore. Ali to ne dolazi od mene. Ja ću biti Pelican i pomoći ovoj momčadi doći do naslova.”

Nekoliko puta je rekao kako želi ostati Pelican. Sada je do New Orleansa da se potrude što više kreirati odličnu momčad oko njega koja će jednog dana možda i biti konkurent za naslov.

Neće Pelicansi tako često imati igrača kao što je Davis. Pružit će mu maksimalan ugovor, a onda moraju napraviti što bolji posao dovođenja kvalitetnih igrača. Sigurno je kako će uz Davisa lakše doći drugi bolji igrači jer će znati kako imaju potencijala za uspjeh.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar