Anthony Davis očekuje kako će Lakersi biti još bolji nakon duge pauze

Anthony Davis očekuje kako će Lakersi biti još bolji nakon duge pauze

Ne možemo znati kako će momčadi reagirati nakon duge pauze, kratkih priprema i kako će reagirati na igranje bez navijača jednom kada počne nastavak sezone u izolaciji u Orlandu. Anthony Davis, igrač Los Angeles Lakersa, pričao je o tome s novinarima i rekao kako će Lakersi biti još bolji nakon produženog odmora.

Ustvari, mislim kako su naše šanse veće zbog toga što smo svi odmorni i spremni“, izjavio je Davis. „Ako ništa naše šanse su sada veće i bit će do toga tko želi više naslov. Ovo je bilo dobro za mene jer sam se riješio nekih manjih ozljeda. Osjećam se 100% zdrav. Ne osjećam, nego sam 100% zdrav. Spreman sam za nastavak.“

Prema nekim analtičarima one momčadi s više veterana bi mogle profitirati. Kao što su Lakersi. Za neke, mlađe momčadi bi trebale biti bolje zbog mini kampa i manje vremena za pripreme.

Davisovo zdravlje je ključno za Lakerse. Imao je 26,7 poena po utakmici, 61,4% true shootinga, 9,4 skoka utakmice i 3,1 asistenciju po utakmici. Imao je 2,4 blokade po utakmici i bit će u borbi za defanzivnog igrača godine.

Davis će biti spreman, LeBron James je fokusiran i spreman, a Lakersi su s njima jedni od glavnih kandidata za osvajanje naslova.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar