Anthony Davis: Ne želimo izgubiti dvaput zaredom

Anthony Davis: Ne želimo izgubiti dvaput zaredom

Nakon poraza od Dallas Mavericksa 114:100 u fokusu Los Angeles Lakersa je visoki, ali po njihovom mišljenju realni cilj. Ne izgubiti dvije utakmice zaredom tijekom cijele sezone. Čini se da ih je poraz kojim je prekinut niz od deset pobjeda ozbiljno zabolio.

Cijela poanta je u tome da ne želimo izgubiti dvaput zaredom. Ikad”, za ESPN je izjavio Anthony Davis, koji je kao i LeBron James igrao iako se nije osjećao dobro.

Ne znate dok ne težite tome”, rekao je LeBron o cilju izbjegavanja uzastopnih poraza ove sezone kojem, kako kaže, streme od prve utakmice.

Mišljenja smo da je to  realnost. Ne radi se o tome da prihvatiš kako ponekad izgubiš utakmice u nizu.  Bitan je sam način razmišljanja i pravi pristup”, zaključio je James.

Priliku za pokazivanje ispravnog pristupa Lakersi će imati već sutra u Denveru kada ih u Pepsi Centru dočekuju Nuggetsi.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar