Anthony Davis: Hvala LeBronu ali ovdje imam još posla

Anthony Davis: Hvala LeBronu ali ovdje imam još posla

Ako su i postojale špekulacije vezane za odlazak Anthonyja Davisa put Los Angelesa gdje bi obukao dres LA Lakersa, popularna Obrva je demantirao pisanja medija.

Nakon poraza od Milwaukeeja Bucksa, Davis je govorio isključivo o New Orleansu ali je odgovorio i na izjave LeBrona Jamesa o tome kako bi James želio dijeliti svlačionicu s Davisom.

“Kada čujete od LeBrona da vas želi u svojoj momčadi to je zaista veliki kompliment, ali iskreno o tome sada ne razmišljam niti želim da se to dogodi. Kažem to jer ovdje u Pelicansima imam nedovršena posla što pokazuje i naš negativni omjer. Pa ako smo na 15-17 omjeru to znači da ja kao zvijezda momčadi ne radim svoj posao kako treba.”

Nastavio je Davis pričati o New Orleansu:

“Kada je New Orleans u pitanju ovdje mi je odlično. Zaista uživam u gradu pa čak sam prihvatio njihov sleng kao svoj. Navijači su fenomenalni i moram priznati kako je hrana najbolja na svijetu”

zaključio je Davis kojeg će ovoga ljeta postati slobodan igrač.

Upravo se povodom isteka ugovora i spominje odlazak Davisa iz Louisiane, no ostanak u Pelicansima omogućava potpisivanje novog super maksimalnog ugovora u vrijednosti od 239 milijuna dolara za pet godina.

U ekipi Alvina Gentryja baš i ne cvjetaju ruže što pokazuje i omjer dok s druge strane muče veliku muku s ozljedama ključnih igrača. No, hoće li Davis ostati lojalan svojoj matičnoj NBA momčadi ili će se zaputiti ka osvajanju naslova prvaka.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar